Testimoniale

Colaborarea noastră a fost guvernată de comunicare proactivă, adaptabilitate la nevoile și cerințele exprimate.

Andrei V.
Administrator , Microferma

Activitatea noastră necesită în permanență suport juridic în mai multe sfere legislative: dreptul muncii, contracte comerciale sau civile, corporate law. Am ales un parteneriat de lungă durată cu o echipă dedicată, cordială, promptă și loială alături de Capital Consulting.

Ioana D.
Director general

Capital Consulting ne-a întâmpinat cu cele mai bune soluții pentru dorințele noastre. Am deschis un restaurant în anul 2014 prin intermediul dumnealor. În urma discuției noastre cu un consultant din cadrul Capital Consulting am creat ideea deschiderii unui magazin cu produse gătite în mod tradițional. Totodată, modalitatea de comunicare prietenoasă și înțelegerea nevoilor clientului ne-au convins că sunt cea mai bună alegere. Ne putem baza pe serviciile Capital Consulting, servicii pe care le-am recomandat și partenerilor noștrii.

Vladimir L.
Administrator, Restaurant

Sunt un exemplu de business pentru piața de profil din România, dar și un exemplu pentru ceea ce inseamnă un serviciu de calitate!

Ioana G.
Manager, Hotel

Am pornit propria afacere cu ajutorul serviciilor Capital Consulting în anul 2014. Am fost intampinată de o echipă profesionistă, ce m-a ajutat să imi aleg tipul de entitate juridică potrivită afacerii mele, am înțeles riscurile unei concurențe neloiale și tocmai de aceea am decis și ca afacerea mea să fie protejata prin înregistraea unei marci. Consider că la baza înființării unei afaceri de succes stau avocații ce îți oferă soluțiile optime pentru a demara un business cât mai puțin expus la riscuri.

Ruxandra S.
Designer vestimentar

Am rămas surprinși să întâlnim o echipă tânără dominată însă de o bună ținută profesională.

Florin C.
Manager firmă evenimente

Cauti un consultant de prima clasa?